Friday, April 24, 2015

Tabara de Vara Alexandra Camp 2015

Va propun un exercitiu de imaginatie...chiar daca suntem siguri ca nu e nevoie. Copilul dumneavoastra termina anul scolar cu o medie generala foarte buna si ca orice parinte, vreti sa il recompensati. 
Smartphone are, tabeleta/laptop are...ce i-ar mai trebui? Noi stim raspunsul: o saptamana intr-o tabara scolara in Grecia! 

Da, da. O tabara de 7 nopti in Grecia, unde pe langa faptul ca isi va dezvolta engleza, isi va face si noi prieteni. 

 In tabara de vara Alexandra Camp, din apropierea orasului Kavala, se pune accentul pe acumularea de experiente din activitati si excursii. Activitatile cuprind intreceri sportive, distractive,  de instruire, precum si sporturi extreme. Sporturile ca rafting, caiac sau flying fox se desfasoara pe raul Anghitis. Se fac si escaladari pe stanci, trambulina, barci pneumatice, tir, arc, bicicleta, calarie. Asta asa, ca sa trecem in revista cateva din lucrurile extra-curiculare ce pot fi facute in tabara. 

Personalul este factorul de baza al taberei: cadre cu experienta sunt alaturi de copii, oferindu-le siguranta deplina. Cunostintele si dedicarea lor pentru copii sunt criteriile de alegere a cadrelor din scoli de sport, pegadogie si educatori. Grupurile sunt formate din zece copii, fiecare grup avand cate un lider. Tabara ofera siguranta perfecta, fiind ingradita, iar poarta de intrare este supravegheata zilnic, avand si paznic de noapte. Astfel locatia ofera o siguranta totala. La aceasta contribuie si asistenta medico-farmaceutica pusa la dispozitie, impreuna cu medic si infirmiera. 

Si ca sa nu credeti ca este timp liber la discretie, va prezentam si programul copiilor: 

Program zilnic : 
8.15 - buna dimineata + igiena de dimineata 
8.30 - inceput fericit cu muzica si joc 
8.50 - rugaciune + anuntarea activitatilor 
9.00 - mic dejun 
9.30 - curatenie 
10.10 - snack 
10.15 - divertisment: biblioteca, timp de joc 
11.00 - inot si jocuri in piscina si la mare 
12.45 - timp liber 
13.30 - pranz 
14.00 - timp liber 
15.00 - repaus 
17.10 - gustare dupa-amiaza 
17.30 - muzica si spectacol: ALEXANDRA Radio, "News Alexandra" 113,5 FM! 
18.00 - activitati de grup: sportive, de agrement, de invatamant. (Volei, fotbal, baschet, ping-pong, lectii de inot, turnee, concursuri, lut, pictura, teatru, Muppet Show, muzica, dans, evenimente, artizanat, fotografie, ziare, parc de distractii!). 
19.45 - anunturi 
20.00 - cina 
21.00 - noaptea divertisment: teatru, cinema, carnaval partid, pijama pary, muzica, cantece, dans, petrecere pe plaja, gratar, nopti de rock, seara greceasca, formatii de muzica, pantomima ... 
22.30 - ingrijire personala 
23.00 - noapte buna! 

Speram ca v-am trezit interesul si asteptam telefonul/emailul dumneavoastra. 
Sau de ce nu, chiar vizita in agentie. 
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti si pe site-ul nostru aici 


Agentia Beta 
Tour Piata Muzeului nr 1, Cluj-Napoca
E-mail travel@betatour.ro; turism@betatour.ro
Telefon: 0364-736148; 0364 730195; 0751-092.823